Inschrijving laatste fases Waterwijk Fijnaart vanaf 4 mei van start!

Publicatiedatum 6-5-2021

Zou jij graag je eigen droomwoning willen bouwen? Waarbij je alles van A-Z zelf mag regelen? Dat kan in Waterwijk Fijnaart!

Waterwijk Fijnaart wordt in verschillende fases opgeleverd. De verkoop van de kavels van fase 1 en 2 ging hard. Deze zijn allemaal (onder voorbehoud) verkocht. Vanwege de grote belangstelling opent de gemeente Moerdijk de inschrijving voor fase 3 en 4 tegelijkertijd. 

Inschrijving van start

Heb je interesse in het kopen van een kavel in Fijnaart? Vanaf 4 mei 2021 gaat de inschrijving van start! Inschrijven als geïnteresseerde voor een kavel in Fijnaart kan vanaf 4 mei 12:00 uur t/m 1 juni 12:00 uur, via onze website www.waterwijkfijnaart.nl

Het gaat hierbij om de laatste fases met kavels van Waterwijk Fijnaart! 

Ben je starter en heb je ook belangstelling voor het kopen van een kavel in waterwijk Fijnaart?

Als starter kan het lastig zijn om tegenwoordig een woning te kopen, omdat je die misschien niet volledig zelf kunt financieren. Wellicht kom je in aanmerking voor de starterslening van de gemeente Moerdijk. 

De belangrijkste voorwaarden om in aanmerking te komen voor de starterslening van de gemeente Moerdijk, zijn:

  • Je hebt nooit eerder een woning in eigendom gehad.
  • De koop-/aanneemsom mag niet hoger zijn dan € 325.000,- (of € 344.500,- wanneer je energiebesparende maatregelen mee financiert).
  • Je bent niet ouder dan 35 jaar. Voor starters die een sociale huurwoning in de gemeente Moerdijk achterlaten, ligt de leeftijdsgrens op 45 jaar.
  • Zowel de eerste hypotheek als de starterslening dienen onder NHG gefinancierd te worden.
  •  Voor meer informatie over de starterslening, bekijk de website van de gemeente Moerdijk.

Mogelijkheden bouwen van jouw droomwoning in Waterwijk Fijnaart

Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij het bouwen van jouw droomwoning in Waterwijk Fijnaart? Zoals welke aanvullende bepalingen er gelden, waar je rekening mee moet houden qua dakvorm, bijgebouwen en zoals onder andere de kleuren stenen? Lees dan ook eens dit artikel waarin dit allemaal duidelijk staat omschreven.

Interesse in een twee-onder-een-kap of rijwoning?

Wil je graag een huis bouwen in Waterwijk Fijnaart, waarbij je aan een ander vastzit, zoals een twee-onder-één-kap-woning of een rijwoning? Dan is het noodzakelijk om je als groep in te schrijven. Je moet dan namelijk samen voor de bouw van zo'n twee-onder-een-kap woning of rijwoning zorgen.

Tot slot

Noteer 4 mei om 12:00 uur t/m 1 juni 12:00 uur in je agenda! Alleen in deze periode is het mogelijk om je als geïnteresseerde in te schrijven voor de kavels van fase 3 en 4 van Waterwijk Fijnaart! 

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.