Hoe kom ik aan een kavel?

Waterwijk Fijnaart wordt in fases ontwikkeld. Inmiddels is van fase 1 bijna 70% verkocht. Op de reserveringsavond voor fase 1 gaven 21 belangstellenden aan te willen wachten op fase 2. Vanwege deze grote belangstelling start de gemeente nu ook met de officiële inschrijving voor fase 2. Nieuwe inschrijvers mogen een kavel kiezen ná de wachtenden uit fase 1.

Inschrijven kon tot en met dinsdag 31 maart, 12:00 uur. 

Op 7 april vindt de loting plaats door de notaris. Op dinsdag 14 april kiezen de inschrijvers tijdens de reserveringsavond hun stroken, dit op volgorde van de loting.

Kopers in fase 2 kunnen in principe na de zomerperiode gaan bouwen. In een latere fase aan de slag kan ook. Het advies is wel om nu al in te schrijven en zo te zorgen voor een hogere plaats op de lijst voor één van de volgende fases. De uitgifte van fase 3 vindt waarschijnlijk pas medio 2021 plaats.

In fase 2 is 9.144 m² (508 stroken) beschikbaar voor uitgifte. De grondprijs bedraagt € 314,60 per m2 incl. btw exclusief overige kosten. Op de wachtlijst staan al 21 belangstellenden uit fase 1 die voorrang krijgen. Heeft inschrijven dan zin? Het antwoord is simpel: ja. Het is immers niet te voorspellen hoeveel belangstellenden uit fase 1 daadwerkelijk overgaan tot aankoop van een kavel in fase 2.

Prijzen (incl. btw - excl. overige kosten)

Een kavelstrook voor een rijwoning: € 5.096,52.
Een kavelstrook voor een twee-onder-een-kap of vrijstaande woning: € 5.662,80.
Dit komt neer op een m2 prijs van € 314,60.

Minimale afname

  • Rijwoning (rijtje van 3) uit minimaal 39 kavelstroken per rijtje
  • Rijwoning (rijtje van 4) uit minimaal 47 kavelstroken per rijtje
  • Rijwoning (rijtje van 5) uit minimaal 56 kavelstroken per rijtje
  • Rijwoning (rijtje van 6) uit minimaal 64 kavelstroken per rijtje.
    Meer dan 6 woningen per rij zijn niet toegestaan
  • Twee-onder-een-kap woning uit minimaal 15 kavelstroken per woning
  • Vrijstaande woning uit minimaal 20 kavelstroken

Heb je belangstelling voor een kavel in Waterwijk? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze nieuwsmailing, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Een kavel uit fase 1?

Interesse in een kavel van fase 1? Bekijk hier de beschikbare kavels. Neem contact met ons op via waterwijkfijnaart@moerdijk.nl.

Downloads

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Volg ons op social media

Facebook
Instagram

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.