Nieuws

Nog vijf kavels beschikbaar na uitgifte fase 1 en 2

Gepubliceerd: 27-7-2020

Een jaar geleden is de kaveluitgifte van de Waterwijk in Fijnaart van start gegaan. Met veel succes: een groot deel van de kavels uit fase 1 en 2 zijn inmiddels gereserveerd en of zijn aangekocht waarna de bouwactiviteiten zijn opgestart. Enkele bouwkavels zijn nog beschikbaar. Hiervoor is het in principe niet meer mogelijk om een afwijkende maatvoering te kiezen en of gebruik te maken van een flexibel kaveluitgifte.

Lees Meer

Eerste paal Waterwijk Fijnaart de grond in

Gepubliceerd: 8-6-2020

De eerste resultaten worden zichtbaar! Op het perceel van Jack en Sonja Sweere gingen vandaag de eerste palen de grond in.

Lees Meer

Straten vernoemd naar kreken: hoezo?

Gepubliceerd: 1-4-2020

Vijf nieuwe straten in Waterwijk Fijnaart betekent natuurlijk ook vijf nieuwe straatnamen. Maar hoe worden die straatnamen bepaald? Een korte uitleg over hoe Waterwijk uiteindelijk ‘Kleine Ton’, ‘Amerlaan’, ‘De Vleijlaan’, ‘Roode Kreek’ en ‘Oude Haven’ als nieuwe straatnamen kreeg.

Lees Meer

Inschrijving fase 2 sluit 31 maart, reserveringsavond verzet

Gepubliceerd: 26-3-2020

Inschrijven voor fase 2 van Waterwijk Fijnaart kan tot en met dinsdag 31 maart 12:00 uur. Aansluitend was een reserveringsavond gepland op 14 april. Op die avond kiezen de inschrijvers hun stroken, op volgorde van de loting die de notaris eerder doet. In verband met de situatie rondom het coronavirus gaat de reserveringsavond op 14 april helaas niet door.

Lees Meer

Start verkoop fase 2 van Waterwijk Fijnaart: dinsdag 3 maart

Gepubliceerd: 25-2-2020

De gemeente Moerdijk ontwikkelt in Fijnaart een nieuwe woonwijk: Waterwijk Fijnaart. Op deze toplocatie, met veel watervoorzieningen en openbaar groen, bepaal je zelf de grootte van je kavel én het type woning dat je wilt bouwen. De inschrijving voor fase 2 start op dinsdag 3 maart, 12:00 uur.

Lees Meer

Eerste koopovereenkomsten getekend

Gepubliceerd: 5-2-2020

Op een steenworp afstand van hun toekomstige woningen zetten de eerste kopers van een perceel in Waterwijk gisteravond hun handtekening onder de koopovereenkomst. Daarna werd er gezamenlijk getoast. Daar is ook alle reden toe.

Lees Meer

Start inschrijving laatste kavels 1e fase Waterwijk Fijnaart

Gepubliceerd: 13-1-2020

De inschrijving voor de laatste kavels van de 1e fase van Waterwijk Fijnaart is gestart. Kopers kunnen al vanaf medio maart starten met de bouw van hun droomwoning.

Lees Meer

In januari inschrijving laatste kavels 1e fase

Gepubliceerd: 18-12-2019

Vanaf 13 januari komen de laatste kavels van de 1e fase van Waterwijk Fijnaart op de markt. Kopers kunnen al vanaf medio maart 2020 starten met de bouw van hun droomwoning.

Lees Meer

Start bouwrijp maken Waterwijk Fijnaart

Gepubliceerd: 27-11-2019

Deze week start de aannemer met het bouwrijp maken van Waterwijk Fijnaart. Het terrein krijgt een ware metamorfose zodat de toekomstige bewoners medio maart 2020 van start kunnen gaan met de bouw van hun droomwoningen.

Lees Meer

Veel belangstelling voor Waterwijk Fijnaart

Gepubliceerd: 29-10-2019

Op 18 oktober sloot de eerste inschrijfperiode voor het nieuwbouwproject Waterwijk Fijnaart. De belangstelling is groot. In totaal is er ingeschreven voor 1.046 stroken (1 strook is 60 centimeter breed en ongeveer 30 meter (rijwoningen circa 27 meter) diep). De meeste interesse is er voor vrijstaande woningen (32). Verder is er belangstelling voor twee keer een twee-onder-een-kap woning en één rijtje van drie woningen.

Lees Meer

Start verkoop van Waterwijk Fijnaart: vrijdag 20 september

Gepubliceerd: 18-9-2019

De gemeente Moerdijk ontwikkelt in Fijnaart een nieuwe woonwijk: Waterwijk Fijnaart. Op deze toplocatie, met veel watervoorzieningen en openbaar groen, bepaal je zelf de grootte van je kavel én het type woning dat je wilt bouwen. Realiseer hier in alle vrijheid je droomwoning! De inschrijving start 20 september om 15:00 uur.

Lees Meer

20 september: Informatiemarkt & start inschrijving Waterwijk Fijnaart

Gepubliceerd: 10-9-2019

De gemeente Moerdijk ontwikkelt in Fijnaart een nieuwe woonwijk: Waterwijk Fijnaart. Op deze toplocatie, met veel watervoorzieningen en openbaar groen, bepaal je zelf de grootte van je kavel en het type woning dat je wilt bouwen. Realiseer hier in alle vrijheid je droomwoning! Meer weten? Schrijf je in op 20 september en/of bezoek dezelfde dag de Informatiemarkt in zalencentrum De Parel in Fijnaart.

Lees Meer

Website Waterwijk online

Gepubliceerd: 3-9-2019

De nieuwe website voor Waterwijk Fijnaart staat online. Hier vind je alle informatie over het project.

Lees Meer

Westkreekweg Fijnaart afgesloten van 8 juli t/m 2 augustus

Gepubliceerd: 3-7-2019

De gemeente Moerdijk start binnenkort met de voorbereiding voor de aanleg van Waterwijk Fijnaart. Daarvoor wordt de Westkreekweg afgesloten vanaf maandag 8 juli tot en met vrijdag 2 augustus. Het fietspad blijft wel open en de sportkooi en het hondenlosloopterrein blijven bereikbaar.

Lees Meer

Eerste informatieavond Waterwijk Fijnaart

Gepubliceerd: 31-5-2019

Nu het bestemmingsplan Fijnaart-West onherroepelijk is, kunnen de voorbereidingen starten voor de bouw van de nieuwe woonwijk voor maximaal 120 woningen. Op maandagavond 24 juni vindt er een informatieavond plaats voor potentieel geïnteresseerde kopers over Waterwijk Fijnaart.

Lees Meer

Bestemmingsplan onherroepelijk: Waterwijk Fijnaart mag er komen

Gepubliceerd: 17-5-2019

Nog voor de zomer kunnen de voorbereidingen starten voor de bouw van een nieuwe woonwijk voor maximaal 120 woningen in Fijnaart. De Raad van State heeft geen bezwaarstukken ontvangen en daarmee is het bestemmingsplan Fijnaart-West onherroepelijk.

Lees Meer

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Volg ons op social media

Facebook
Instagram

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.