Start verkoop fase 3 en 4

Publicatiedatum 4-5-2021

Op 4 mei start de inschrijving voor fase 3 en 4 van Waterwijk. Inschrijven kan tot en met 1 juni, 12.00 uur.

Inschrijven kan vanaf 4 mei 12:00 uur tot en met dinsdag 1 juni, 12:00 uur via het online inschrijfformulier.  Particulieren kunnen zich individueel of als groep inschrijven. Dat laatste doet u als u een woning wilt bouwen waarbij u aan een ander vast komt te zitten (2-onder-één-kap, rijwoningen) of wanneer u de garantie wilt hebben dat u als buren naast elkaar kunt wonen. De waarborgsom van € 250 betaalt u via iDEAL. Op 9 juni vindt de loting plaats door de notaris. In de periode van 15 tot en met 24 juni kiezen de inschrijvers hun stroken grond op volgorde van de loting.

Op de hoogte blijven?

Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Download: beschikbare kavels fase 3 en 4

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.