Waterwijk Fijnaart uitverkocht

Publicatiedatum 18-6-2021

Alle beschikbare bouwkavels in Waterwijk Fijnaart zijn uitverkocht. In totaal verrijzen de komende jaren 73 woningen in deze nieuwe woonwijk. Vanwege de grote belangstelling opende de gemeente de inschrijving voor fase 3 en 4 tegelijkertijd. Deze week was de reserveringsavond die ‘gesmeerd’ liep.

Wethouder Désirée Brummans (l) legt een kavel voor inschrijvers (r). Foto gemeente Moerdijk.

Sinds vorig jaar wordt er al druk gebouwd. In fase 1 en 2 van het project verkocht de gemeente 40 kavels. De eerste woningen zijn inmiddels al bewoond. Vanwege de grote belangstelling opende de gemeente de inschrijving voor fase 3 en 4 tegelijkertijd. En dat bleek niet voor niets, 54 belangstellenden schreven zich in. Zij konden deze week hun stroken grond kiezen op volgorde van loting door de notaris. 

Puzzel valt goed in elkaar

“En dat liep gesmeerd”, aldus een enthousiaste wethouder Désirée Brummans. “Alle grond van fase 3 en 4 is nu onder voorbehoud verkocht. De uitstekende ligging en het unieke concept dat je zelf de grootte van je kavel kunt bepalen zorgen voor veel interesse. Omdat het niet om vaste kavels gaat, moet je op zo’n reserveringsavond ook een beetje geluk hebben dat de puzzelstukjes letterlijk goed in elkaar passen. En dat was het geval. Alle kopers zijn tevreden de deur uit gegaan”.

De wethouder vervolgt: “De herkomst van de kopers loopt uiteen. Deels komen ze uit Fijnaart maar deels ook van buiten Fijnaart. Van ouders die hier gaan bouwen omdat de kinderen en kleinkinderen in Fijnaart wonen, tot jonge mensen die van buiten de gemeente terugkeren naar hun roots. Maar we hebben ook een perceel verkocht aan iemand die uit het buitenland terugkeert naar geboorteplaats Fijnaart.” 

Start bouw

Kopers kunnen direct aan de slag met de voorbereidingen. Als alle formaliteiten zijn afgerond, zoals het passeren van de akte en het regelen van een bouwvergunning, kan de bouw starten. De grond ligt er klaar voor.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.