Hoe kom ik aan een kavel?

In september 2019 is de kaveluitgifte van de Waterwijk in Fijnaart van start gegaan. Inmiddels heeft met veel succes de kaveluitgifte van zowel fase 1 als fase 2 plaatsgevonden. Een groot deel van de kavels zijn inmiddels gereserveerd en of zijn aangekocht waarna de bouwactiviteiten zijn opgestart. Er zijn nog een aantal bouwkavels uit fase 1 en 2 beschikbaar.

Er zijn nog een aantal bouwkavels uit fase 1 en 2 beschikbaar. Voor deze kavels is het in principe niet meer mogelijk om een afwijkende maatvoering te kiezen en of gebruik te maken van een flexibel kaveluitgifte.

Heeft u interesse in een bouwkavel? Neem contact met ons op via waterwijkfijnaart@moerdijk.nl voor de actuele informatie over de beschikbaarheid van bouwkavels. Het overzicht staat ook hier (Link maken) maar kan gedateerd zijn.

De uitgifte van Fase 3 zal naar verwachting niet eerder dan 2021 aan de orde zijn. Heb je belangstelling voor een kavel in fase 3? Meld je dan vrijblijvend aan voor onze nieuwsmailing, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Downloads

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Volg ons op social media

Facebook
Instagram

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.