20 september: Informatiemarkt & start inschrijving Waterwijk Fijnaart

Publicatiedatum 10-9-2019

De gemeente Moerdijk ontwikkelt in Fijnaart een nieuwe woonwijk: Waterwijk Fijnaart. Op deze toplocatie, met veel watervoorzieningen en openbaar groen, bepaal je zelf de grootte van je kavel en het type woning dat je wilt bouwen. Realiseer hier in alle vrijheid je droomwoning! Meer weten? Schrijf je in op 20 september en/of bezoek dezelfde dag de Informatiemarkt in zalencentrum De Parel in Fijnaart.

Bouw je eigen droomwoning

Aan de westkant van Fijnaart, tussen de Westkreekweg en Molenstraat, verrijst Waterwijk Fijnaart. Dankzij de ideale ligging verruil je de rust van de polder zo voor de gezellige drukte van steden als Breda, Roosendaal, Rotterdam en Antwerpen. Zowel met het openbaar vervoer als met de nabije snelwegen A59, A16 en A17 beschik je over een prima verbinding tussen je woon- en werklocatie.

Bepaal zelf de grootte van je kavel

In Waterwijk Fijnaart bepaal je zelf hoe groot je kavel wordt. Dat gebeurt op basis van afname van een minimum aantal stroken van elk 60 centimeter breed en ongeveer 30 meter (rijwoningen circa 27 meter) diep. Jij bepaalt zelf hoeveel stroken je koopt en hoe groot je kavel dus wordt. Voordeel hiervan is dat je de meest uiteenlopende woonwensen kunt realiseren. Dus wil je zelf een rijwoning, twee-onder-een-kap of een vrijstaande woning bouwen? Het kan allemaal in de Waterwijk! 

Start inschrijving

Waterwijk Fijnaart wordt in fases ontwikkeld. Van 20 september tot en met 18 oktober is de eerste inschrijfperiode voor de hele wijk. Daarna vindt de loting plaats door de notaris. Tijdens de reserveringsavond die op 5 november volgt, kiezen de inschrijvers hun stroken op volgorde van de loting. Op deze site vind je de exacte spelregels en alle informatie over de bouwregels. In fase 1 kun je al starten met bouwen vanaf medio maart 2020. Heb je wel belangstelling maar wil je pas in een latere fase aan de slag? Schrijf je dan ook nu al in en zorg zo voor een hogere plaats op de lijst voor een van de volgende fases.

Bezoek de Informatiemarkt op 20 september

Wil je meer weten over dit bijzondere project? Bezoek dan de Informatiemarkt. Naast de gemeente zijn veel partijen aanwezig die je meer kunnen vertellen en verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld de lokale aannemers, bouwadviseurs, hypotheekadviseur en notaris presenteren zich, inspiratieblad Kavel en Huis en een interieurarchitect. Maar ook bouwers van zogenaamde cataloguswoningen zijn van de partij. Zelf bouwen is écht minder moeilijk dan je misschien denkt!

Tijd & locatie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op onze socials: Facebook en Instagram.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.