De laatste kopers van fase 1 en 2

Publicatiedatum 17-5-2021

Hoe leuk is dit! Een foto van de laatste kopers van fase 1 en 2 van Waterwijk Fijnaart (één dame mist nog op de foto). Deze mensen gaan samen een 2-onder-1 kapper bouwen.Foto van links naar rechts: Karel van Dam, Joyce van Dam-Lammertink en Wilfred van der Schaaf.  Marloes van der Schaaf-Lammertink ontbreekt op de foto, en is tevens de tweelingzus van Joyce van Dam-Lammertink.

Succes met het bouwen en alvast veel woonplezier gewenst!

PS: Wist je dat de inschrijving voor de kavels van fase 3 en 4, tevens de laatste fases, van Waterwijk Fijnaart van start is gegaan? Je kunt je via de volgende link als geïnteresseerde inschrijven tot 1 juni 12:00 uur: www.waterwijkfijnaart.nl

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.