Eerste koopovereenkomsten getekend

Publicatiedatum 5-2-2020

Op een steenworp afstand van hun toekomstige woningen zetten de eerste kopers van een perceel in Waterwijk gisteravond hun handtekening onder de koopovereenkomst. Daarna werd er gezamenlijk getoast. Daar is ook alle reden toe.

Want naast een prachtige plek voor hun nieuwe woning, kon projectleider András Incze de kersverse perceeleigenaren ook vertellen dat stikstof en PFAS géén belemmering vormen voor het bouwen in Waterwijk. Waar deze stoffen elders in Nederland nog voor vertraging zorgen is dat in Waterwijk niet het geval.
Wethouder Désirée Brummans is blij dat er weer gebouwd gaat worden in Fijnaart: “Hiermee komen we tegemoet aan de wensen van onze inwoners en creëren we doorstroommogelijkheden. In dit geval in het dorp zelf. Alles kopers komen die vanavond hebben getekend komen namelijk uit Fijnaart”. 

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.