Inschrijving fase 2 sluit 31 maart, reserveringsavond verzet

Publicatiedatum 26-3-2020

Inschrijven voor fase 2 van Waterwijk Fijnaart kan tot en met dinsdag 31 maart 12:00 uur. Aansluitend was een reserveringsavond gepland op 14 april. Op die avond kiezen de inschrijvers hun stroken, op volgorde van de loting die de notaris eerder doet. In verband met de situatie rondom het coronavirus gaat de reserveringsavond op 14 april helaas niet door.

We gaan de komende periode bekijken of het mogelijk is om op een alternatieve (digitale) manier de reservering van kavels plaats te laten vinden. Alle inschrijvers hebben hierover inmiddels persoonlijk een bericht ontvangen.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciƫle/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.