Start inschrijving laatste kavels 1e fase Waterwijk Fijnaart

Publicatiedatum 13-1-2020

De inschrijving voor de laatste kavels van de 1e fase van Waterwijk Fijnaart is gestart. Kopers kunnen al vanaf medio maart starten met de bouw van hun droomwoning.

Na het sluiten van de eerste inschrijvingsperiode was begin november de 1e reserveringsavond. In fase 1 zijn kavels gereserveerd voor 8 vrijstaande woningen, één twee-onder-een-kap woning en één rijtje van 3 woningen. 

Nog zeven kavels

De resterende plekken van fase 1 worden als vaste kavels verkocht. Het gaat om zeven kavels die variëren van 450 m2 tot 603 m2. Prijzen vanaf € 141.570 incl. BTW excl. overige kosten. Op de kavels kunnen vrijstaande woningen worden gebouwd. 

Inschrijving

De inschrijving voor de kavels loopt tot en met 10 februari 2020, 12:00 uur. Indien er meerdere gegadigden zijn voor een kavel vindt een loting plaats door de notaris. 

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.