Start verkoop van Waterwijk Fijnaart: vrijdag 20 september

Publicatiedatum 18-9-2019

De gemeente Moerdijk ontwikkelt in Fijnaart een nieuwe woonwijk: Waterwijk Fijnaart. Op deze toplocatie, met veel watervoorzieningen en openbaar groen, bepaal je zelf de grootte van je kavel én het type woning dat je wilt bouwen. Realiseer hier in alle vrijheid je droomwoning! De inschrijving start 20 september om 15:00 uur.

Start inschrijving

Waterwijk Fijnaart wordt in fases ontwikkeld. Vrijdag 20 september om 15.00 uur start de inschrijfperiode voor de hele wijk. De speciale informatiemarkt in Zalencentrum De Parel in Fijnaart bied je een prima mogelijkheid om meer informatie te verzamelen. Als je wilt, kun je je daar meteen inschrijven. Dat kan schriftelijk of digitaal. Kies je voor digitaal inschrijven? Neem dan je DigiD mee en zorg dat je via iDEAL de waarborgsom van € 250 kunt betalen. Vanzelfsprekend is het verkoopteam van gemeente Moerdijk aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Tot en met 18 oktober inschrijven

Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 oktober. Daarna vindt de loting plaats door de notaris. Op dinsdag 5 november kies je als inschrijver tijdens de reserveringsavond je stroken, dit op volgorde van de loting. Wil je meer weten over de exacte spelregels: ga naar www.waterwijkfijnaart.nl.

Over 6 maanden start bouw!

In fase 1 kun je al starten met bouwen vanaf medio maart 2020. Dus het blijft niet alleen bij erover fantaseren, maar direct boter bij de vis! Wil je pas in een latere fase aan de slag? Dat kan ook: schrijf je dan wel ook nu al in en zorg zo voor een hogere plaats op de lijst voor één van de volgende fases.

Bouw je eigen droomwoning

Je kunt zelf de grootte van je kavel bepalen, er is dus genoeg ruimte om je woonwens echt uit te laten komen. Van rijtjeswoning tot vrijstaand wonen: in Waterwijk Fijnaart is het allemaal mogelijk. Laat je daarom informeren en zeker ook inspireren op de informatiemarkt: architecten, aannemers, bouwers van cataloguswoningen, bouwadviseurs, notaris en hypotheekadviseurs: ze brengen je graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte van al je mogelijkheden!

Meer info

Op www.waterwijkfijnaart.nl vind je de exacte spelregels, de bouwregels en alle overige informatie over het project.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.