Westkreekweg Fijnaart afgesloten van 8 juli t/m 2 augustus

Publicatiedatum 3-7-2019

De gemeente Moerdijk start binnenkort met de voorbereiding voor de aanleg van Waterwijk Fijnaart. Daarvoor wordt de Westkreekweg afgesloten vanaf maandag 8 juli tot en met vrijdag 2 augustus. Het fietspad blijft wel open en de sportkooi en het hondenlosloopterrein blijven bereikbaar.

Maximaal 120 woningen zullen verrijzen aan de westkant van Fijnaart, in de nieuwe Waterwijk. Daarvoor wordt het gebied binnenkort klaargemaakt.

Inritten en extra grond

In de komende weken is er door de zomervakantie minder verkeer. Van die periode maken we gebruik om twee inritten aan te leggen naar de nieuwe wijk. Verder worden delen van het terrein waar straks de wegen komen opgehoogd met zand. Voorbelasten heet dit in vaktaal. Het zand blijft enkele maanden liggen. Het zorgt ervoor dat de grond zich zet. Zo voorkomen we dat er straks problemen ontstaan met de straten en het leidingwerk eronder. 

Afsluiting en omleiding

Voor de werkzaamheden is het noodzakelijk dat de Westkreekweg wordt afgesloten voor alle verkeer. Dit gaat naar verwachting vier weken duren: van maandag 8 juli tot en met vrijdag 2 augustus. 

  • Fijnaart blijft per auto bereikbaar via de Parallelweg, er worden omleidingsborden geplaatst.
  • Het fietspad langs de Westkreekweg blijft in gebruik.
  • De sportkooi en het hondenlosloopterrein aan de Westkreekweg blijven toegankelijk via het fietspad.
  • Het fietspad tussen de Westkreekweg en de Tennislaan wordt een beperkte periode afgesloten. Wanneer dit gebeurt is nog niet duidelijk. 

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.