Vervul je woondroom in Fijnaart

Bruisend Fijnaart vol gezelligheid

Wonen in Fijnaart betekent wonen in een bruisend dorp vol gezelligheid. Met het Graanpop Festival en de Fendertse Feestweek als bekende evenementen. Er zijn diverse winkels, supermarkten en restaurants. En op dinsdagochtend is er de weekmarkt.

Prima voorzieningen

Zowel op onderwijs- als op zorggebied is het allemaal prima geregeld in Fijnaart. Het nieuwe, multifunctionele gezondheidscentrum biedt plek aan een huisartsen- en verloskundigenpraktijk, diëtist en huidtherapeut. Drie basisscholen, een buitenschoolse opvang, kleuterschool en muziekschool maken Fijnaart tot een heerlijke plek om te wonen en te leven.

Ontspanning, sport en zangtalent

Fijnaart heeft een rijk verenigingsleven en er zijn ook volop sportmogelijkheden voor jong en oud. Fijnaart beschikt over een eigen sporthal, een binnenzwembad, diverse sportscholen en sportverenigingen waar je kunt voetballen, tennissen, paardrijden, biljarten, bridgen of jeu de boules spelen. Om maar wat te noemen.

Fijnaart staat inmiddels ook bekend als broedplaats van zangtalent. Toppers als Frans Bauer en de zussen van O’G3NE hebben hun roots in Fijnaart.

Omgeving met boeiende contrasten

Fijnaart is onderdeel van de gemeente Moerdijk. Deze gemeente staat bekend om zijn boeiende contrasten waardoor iedereen zich hier direct thuis voelt. Breng een bezoek aan de historische gebouwen en knusse vestingsteden, wandel door de fraaie natuur en geniet van de vele recreatiemogelijkheden in Willemstad en Klundert.

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsmailing: AANMELDEN

Volg ons op social media

Facebook
Instagram

Gemeente Moerdijk

Pastoor van Kesselaan 15
4761 BJ Zevenbergen

14 0168

waterwijkfijnaart@moerdijk.nl

Dit is een website van gemeente Moerdijk. Wij doen ons uiterste best juiste en volledige informatie te verschaffen, de inhoud (content) van deze website kan echter onvolkomenheden en/of onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Gemeente Moerdijk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige of gedateerde informatie op deze website, ook niet voor eventuele gevolgschade door het gebruik ervan.
Gemeente Moerdijk kan deze website te allen tijde, en zonder enige kennisgeving vooraf, wijzigen. De gebruikte artist impressions zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van een mogelijke invulling van het project Waterwijk Fijnaart.

De inhoud van deze website mag enkel gebruikt worden voor persoonlijke (niet commerciële/bedrijfsmatige) doeleinden. De inhoud mag niet worden gereproduceerd, verkocht, verspreid of gepubliceerd zonder onze schriftelijke toestemming. Komt u op deze website fouten tegen dan stellen wij het zeer op prijs als u ons deze meldt. Hiervoor kunt u mailen naar info@moerdijk.nl.